Home

Placemats - Onderleggers 

Placemats bedrukken voor uw restaurant of evenement? Dan zit u goed bij ITPrint!

 

In full color bedrukking, maken wij van uw placemats een uitgelezen promotiemiddel. Placemats met foto of logo bestel je in twee formaten: A3 (420x297 mm) en A4 (297x210 mm). Eventueel aan beide zijden afgewerkt met een mat- of glanslaminaat (water- en vuilafstotend), voor een lange levensduur. Kies uit een budget en duurzaam 90 g/m² papier of stevig 300 g/m² houtvrij papier.

A3 liggend

Aan te leveren formaat 303 x 426 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

A4 liggend

Aan te leveren formaat 216 x 303mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

FORMAAT

  • A4 liggend

BEDRUKKING

MATERIAAL

GEWICHT

AFWERKING

DRUKMETHODE

Prijzen en oplages