Home

Stickers voor immoborden - makkelaars- of V-borden - immostickers

Deze immostickers trekken extra aandacht op uw zaak! 

 

Deze stickers met ‘te koop’, ‘verkocht’, ‘te huur’,  ‘verhuurd’ of uw eigen tekst, kunnen eenvoudig aangebracht worden op uw immoborden, v-borden of ook wel makelaarsborden genoemd en doen uw bord opvallen!

Beschrijving:

  • Materiaal: wit monomeer PVC sticker vinyl
  • Formaten: 40x10cm of 80x20cm
  • Bedrukking: standaard rood met witte tekst, bedrukt met ecosolvent-inkt ofwel uw volledig eigen ontwerp!

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

 

Immosticker 10 x 40 cm

Aan te leveren formaat 406 x 106 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 6 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling! 

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Immosticker 20 x 80 cm

Aan te leveren formaat 806 x 206 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 6 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling! 

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

MAAK UW KEUZE

  • Immostickers

    10x40cm
  • Immostickers

    20x80cm

MAAK UW KEUZE

Prijzen en oplages