Visitekaartjes foliedruk

Geef je visitekaartje een extra dimensie door het te bedrukken met zilverfolie, koperfolie of goudfolie!

Foliedruk wordt gedaan met een stempel (cliché). Hierbij wordt de folie onder druk en warmte op het papier geperst. Je kan meerder ontwerpen aanleveren en telkens gebruik maken van dezelfde stempel welke meestal het logo van het bedrijf is of een ander terugkerend symbool. Folie druk kan dubbelzijdig uitgevoerd worden met dezelfde of verschillende foliestempel!

Wij drukken uw visitekaartjes in full colour op 400 grams Sulfaatkarton MultiCard® omdat dit de beste kwaliteit garandeerd.

De kaartjes kunnen we afwerken zoals jij het wenst: matvernis (standaard), UV lak, laminaat (glans of mat) of spot UV

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Let op: voor het maken van de foliestempel hebben we een aparte PDF pagina nodig met wat in foliedruk uitgevoerd moet worden in 100% zwart!

Standaard formaat

Aan te leveren formaat 91x61mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Maak u keuze

 • Comfort

  Matvernis
 • Comfort UV

  Voorzijde UV lak
 • Over the Top

  Spot UV lak
 • Prestige

  Mat laminaat
 • Prestige Glossy

  Glans laminaat
 • Prestige Soft Touch

  Soft-touch laminaat

Aantal ontwerpen

Formaat

Bedrukking

Stempel

Foliekleur

Materiaal

Veredeling

Prijzen en oplages